В лайфа на "Като две капки вода" гласовитата Християна Лоизу хвърли бомбата с голямата новина, че е в очакване на първото си бебе. Певицата е в петия месец, а вестта изненада всички, тъй като досега тя не е показвала мъжа до себе си и изобщо не беше загатвала, че е във връзка.

Близки до нея обаче разкриха, че избраникът й е млад и амбициозен мъж, който няма нищо общо с творческата сфера, а има успешен бизнес. Двамата били заедно сравнително отскоро, но чувствата били силни и Християна заченала доста бързо. Тя вече има и годежен пръстен на ръката, което означава, че връзката й е наистина сериозна.

Този, който реагира наистина грозно обаче, е бившият й - репортерът Боби Стар, с когото Лоизу ходеше две години. Вместо да поздрави певицата като всеки адекватен и свестен човек, той написа в нета "Каквото от теб, такова ще е и от мен, сърди се на себе си", а после добави, че жената не знае какво й липсва, докато нейна приятелка не се похвали със същото - визирайки приятелка на Лоизу, която също е бременна...

"Много долна постъпка на Боби, срамота! Не стига, че само с тъпи силиконки и бръмчалки "работи", а сега си показва и злобата към единственото свястно момиче в живота си. Мишок!", коментират потребители в нета.

Източник: Crimesbg.com