Папи Хaнс бе неприятно изненадан, когато разбра, че неговите билети се продават на по-ниски цени от обявените. Оказа се, че някои от тях са фалшиви.

70% от билетите за неговото турне са вече разпродадени, въпреки че са минали само 6 дни от пускането им в продажба.  Появиха се и фалшиви билети. Папи Ханс изрази загрижеността си по въпроса и предположи, че това може да е дело на някои от неговите почитатели, предимно деца. Той привлече вниманието към факта, че официалният екип на турнето му продава билети на една и съща цена и призова феновете да бъдат внимателни и да не попадат жертва на измамата.

Mоже да изгуби огромна сума пари, но въпреки това Папи Ханс призна, че фалшивите билети са неизбежна част от изкуството и успеха му и сподели любимата си поговорка, която гласи: "Не съм достатъчно богат, за да си купувам евтини обувки". Това постави акцент върху неговия професионализъм и загриженост към феновете.

Освен проблемът с билетите, възникна и друга непредвидена ситуация. Началото на турнето трябваше да започне от Варна, а сега ще е от Пловдив. Причината е ограниченото пространство на нощния клуб, в който бе планиран концерта. Папи иска да гарантира на феновете си висококачествено изживяване.

Източник: blitz.bg