Христо Сираков си иска пръстена от Биляна Евгениева! Отношенията помежду им вече са безкрайно обтегнати!

Измаменият годеник Христо Сираков желае да си върне пръстена, който даде на два пъти по-младата от него Биляна Евгениева, научи Kliuki.bg. Красавицата от седмици умолявала богаташът да й прости "грешката" с футболиста Благой Георгиев, но Ицо 100-те манекенки бил безкомпромисен. Той не само няма никакво намерение да й прощава, но и възнамерява да си вземе обратно скъпия пръстен, за да го продаде, тъй като цената му била почти колкото на един луксозен апартамент.

"Билянке, връщай пръстена веднага. Дължиш ми го след това, което се случи." - е заявил Христо Сираков на Биляна, според слуховете.

[caption id="attachment_319370" align="alignright" width="300"]Христо Сираков все още се чувства жестоко наранен от Биляна Евгениева Христо Сираков все още се чувства жестоко наранен от Биляна Евгениева[/caption]

Тази сутрин бизнесменът сподели в тв ефира, както писа и inews.bg, че е огорчен, но няма да си иска подаръците от своята бивша възлюбена. Всъщност обаче явно годежният пръстен не влиза в това число, тъй като Сираков гледа на него по-скоро като на инвестиция и затова иска да си върне парите, похарчени за него.

Припомняме, че Христо Сираков бе пощурял по подгласничката на Мис Плеймейт 2014, но след като Биляна публично го унизи с Благо Георгиев в нощен клуб, бизнесменът веднага развали годежа си и се почувства силно наранен и измамен.

Самият Ицо 100-те манекенки се опитва да излезе от ситуацията, отричайки сериозността на чувствата си към Евгениева, но няма как да се получи, тъй като цяла България видя колко щастлив до небето бе той на своя годеж преди месеци. Сега обаче вече знае какво представлява манекенката и дори иска да я накаже, отнемайки й хиляди евро чрез пръстена на ръката й.

Все още обаче не се знае дали Биляна би му върнала красивото бижу, тъй като се знае колко голяма материалистка е тя. Засега обаче не би посмяла да го продаде на своя воля.