36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в "Ергенът". Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в имението, а след това екипът не спря да показва милото и романтично отношение на Младенов към нея. Едва ли не тя ще е фаворитката...

Всъщност така се и оказва - Маги ще остане на финала с Надежда, която ще бъде избраницата на Алек, но Томова ще спечели дивиденти от това, че е финалист. Което, както се оказа, няма да е решение на ергена, а на продукцията.

Защо ли?! Ами вижте на какво се натъкнахме! Фотото е от преди няколко години и е многозначително - Магдалена Томова е на купон с Евгени Минчев и... с продуцента Радо Тушев (отзад с цигарата). Найс, а?! Хайде сега някой пак да каже, че изборът на участничките е съвсем случаен, че всяко момиче от страната има шанс и още ред други глупости... Има ли някой идиот, който да вярва в това?!

Зрителите вече роптаят срещу Магдалена и това, че тя постоянно е навирана в кадър от екипа на продукцията, докато други момичета и то не едно и две, са оставени настрани, все едно не съществуват. Една от тях е фармацевтката Васка, която е любимка на публиката, но никой не я удостоява дори с три минутки "слава".

Източник: Crimesbg.com