Лора Георгиева, която води прогнозата на времето по Нова телевизия, не е тази, за която я считат. Тя не е красавица, а напротив – едно доста грозновато момиче.

Така е родена синоптичката, но днес има съвсем друг имидж. Като ученичка тя е дори грозновата и отнася подигравки, затова взима решение да се промени.

С помощта на много пари Лора успява да смени цялото си лице и да подобри тялото си. Тя има ринопластика, скули, нови зъби, уголемени устни и силикон в бюста. Напълно различен човек е от това, което се е родила.

След всички тези подобрения е нормално да я забележат в Нова телевизия, но само с това не става. Лора е мутреса от съвсем млада и различни мутри я уреждат на работа.

Преди 9 години съпругът й Борислав Манджуков бе брутално разстрелян и тя остана вдовица с малко дете. Това обаче не я спря да търси нови богаташи.

В момента топли леглото на Лазгин Маджид, който е син на собственика на известната верига за бързо хранене KFC. Брат му пък е женен за Жаси от „Сделка или не“.

Никой не вярва, че Лора се е намърдала в една от най-големите телевизии само със собствени способности. Минавайки през леглата на различни милионери, тя е успяла да стане известно име в България. Факт е обаче, че не е известна с нещо добро, а с креватните си умения. На практика е жрица на любовта под прикритие.

Голямата мечта на Лора обаче е друга. Тя мечтае да стане истински журналист, тъй като е завършила „Журналистика“ в Софийския университет. Уви, явно уменията й в леглото стигат само до синоптичка. Да се учи от Натали Трифонова, която мина по същия път, но вече е тв водеща.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com