На изкусители решиха да се правят водещата Гала и нейният любим - Стефан Николов. 55-годишната блондинка, която след броени дни ще чукне 56 лазарника, се съблече и се показа в натура. Същото направи и Николов като двамата се изтипосаха пред всички от външното си джакузи.

Знаем, че те прекарват цялото си време в новия тузарски дом - къщата край язовир Искър, която Гала построи със своите пари, а Стефчо просто се "събу и влезе". Това е по-присъщо на дамите, но знаем, че Николов го играе "храненик" на жена си от години.

Изкусителни или смешни: 55-годишната Гала и нейният Стефан свалиха дрехите и се показаха в натура! (СНИМКИ)

Гала е подивяла от любов към по-младия Стефан и го гледа като "писано яйце", за което мнозина й се смеят на ума, но... факт. А Стефан, разбира се, не спира да й се мазни като й прави четки и разправя каква уникална и неповторима жена е... Нищо, че на няколко пъти са го виждали да се лензи и да бройка по-младички.

Изкусителни или смешни: 55-годишната Гала и нейният Стефан свалиха дрехите и се показаха в натура! (СНИМКИ) - Снимка 2

За годините си обаче Гала показва завидна форма и това не може да се отрече. Откакто са на язовира, двамата се хранели предимно с риба и това дава допълнително отражение върху вида и фигурата.

"То всичкото хубаво, ама не е ли малко старичка Гала, че да се показва така?! Плюс това не е шоу гърла или певица, а водеща, би й прилягало да е по-обрана и сериозна в имиджа си", коментират в нета потребители.