Да си платиш, за да те обезобразят?! Е, това не сме го виждали. Всъщност, виждали сме го, но само, когато човек отива с идеята за нещо красиво, а то се обърква и става гаф, пази Боже! Но сам и доброволно да отидеш, за да се направиш на маймуна, това не бяхме го виждали.

Е, всяко нещо има първи път и в случая това е Джулиана Гани (кой, ако не тя). След раздялата с поредния си мъж и поредния баща на поредното дете, силиконката хептен го удари на живот и промяна на визията си. Преди дни тя се подложи на процедура за промяна на зъбите и... о, ужас - сдоби се с вампирски такива.

Не, не си мислете, че това са просто временно поставени изкуствени зъбчета като по филмите за Дракула, нищо подобно. Гани е била на бондинг, чрез който стоматологът е правел няколко допълнителни наслагвания към страничните й горни резци, за да ги издължи достатъчно, а после да ги направи заострени.

"По този начин се повдигат и устните, както и цялото излъчване се променя. Това искаше и Гани", коментират нейни познати. И добавят, че това е постоянна процедура с перманентни резултати, демек Джулката ще си ходи с тези ужасяващи зъби занапред.

"Все сме виждали неадекватни женки, ама тая равна няма", пишат в нета.

Източник: Crimesbg.com