Гала се оказа една от най-простоватите жени в България. Тя нарочно не вижда изневерите на Стефан Николов, само и само да задържи жиголото при себе си.

Опитите за свалки на Стефан в интернет са всеизвестни от много години. Наскоро пак се е пробвал да влезе в гащите на по-млада жена, като я е поканил да ближе меда му. Той е пчелар по професия.

По-интересното е, че Гала за пореден път не реагира. Тя продължава да смята, че всичко това са медийни измислици, макар сигналите на различни момичета да стават все поовче.

Само една глуповата жена няма да разбере цели 17 години мъжът до нея какъв е. Гала обаче отдалеч си личи, че не блика от интелект и се набута в телевизията благодарение на връзки, а може би и на нещо друго.

В природата на Стефан е да изневерява. Именно така започна и връзката му с Гала. Той заряза жена си с 3-месечно бебе на ръце, за да върти любов с водещата на „На кафе”.

Имайки предвид как започна тяхната връзка, изглежда още по-странно, че Гала се прави на ударена и не иска да види изневерите на мъжа си, а може би и не може, тъй като интелектуалното й ниво стига дотам.

Източник: Уикенд