Валерия Георгиева се показа като много куха жена. Победителката от „Ергенът 2“ показа интелектуалния си багаж малко преди да я отрежат от социалните мрежи.

Младата плевенчанка загуби профилите си в Инстаграм и Фейсбук заради нецензурно съдържание. Тя публикува снимка на чисто голо дете на около 10 г. На снимката е написала, че я публикува само за да може да стигне до родителите на момчето и те да реагират. И все пак изключително наивна постъпка на Вал, която граничи даже с тъпота.

Оказа се, че зоофилката разпространява най-отвратителното нещо, което може да се разпространява в мрежите, макар и с добри намерения. Като публична личност, Валерия няма как да не търпи критики.

Разбира се, интелектът не е силната страна на красавицата – фотомодел. Още по време на „Ергенът“ се видя, че не е от най-дълбокомислените дами, но спечели Евгени благодарение на външния си вид. Само това обаче невинаги стига.

Връзката на Валерия Георгиева с Евгени Генчев иначе върви по мед и масло. И двамата не протестират, че не могат да се виждат често и не живеят заедно. През цялото време се лутат между Плевен, Пловдив и София, признават самите те.

Макар пианистът да предложи брак на Вал в предаването, сватба скоро няма да има. И двамата не са на такава вълна. Евгени не е готов за тази стъпка, а Валерия е още твърде млада за подобно нещо.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com