Когато на сватбата се казва „да сте заедно в добро и зло”, Славена Вътова очевидно не е искала да чуе последната част, защото при първата трудност напусна съпруа си. Вярно е, че той е лъжец и измамник, но все пак са обвързани пред Господ, тъй като имат и църковен брак.

Юлиян Цолов има натрупани измами на стойност от 840 000 лв., благодарение на които е осигурявал охолния живот на жена си и двете им деца. След като бе разкрит, предстои съдебна битка и може би влизане в затвора за между 3 и 10 години.

Славена Вътова, като всяка „кифла”, няма да стои при мъж без пари и на всичкото отгоре с криминално досие. Затова е взела двете си деца и моментално е напуснала Юлиян.

Мис България 2006 г. до последно не била наясно с далаверите на мъжа си. Научила едва когато той бил арестуван и останала потресена и бясна.

Интересно обаче как една жена не знае с какво се занимава мъжът, с когото има брак. Да не знаеш откъде идват парите за бляскавия живот, на който се радваш. Това показва, че в този брак няма комуникация, но и показва колко ниско може да падне днешната жена, която нищо не я вълнува, само да има пари.

Източник: Уикенд