Божи дар се оказа за него Божидара, а Станислав от "Хелс Китчън" не си позволи риска да я изгуби и я взе за жена. Двамата вдигнаха щура морска сватба преди ден, на която се събраха повечето от съотборниците му в риалити формата, както и най-важният човек в лицето на Виктор Ангелов.

Изкъртиха! Виж щурата морска сватба на Станислав от "Хелс Китчън": Шеф Ангелов се размаза! (СНИМКИ)

От снимките личи, че шеф Ангелов се размазва от кеф, а обкръжението е наистина лудо (в готиния смисъл). Станислав и Божидара са стилни и красиви като не само булката е в бяло, а и младоженецът. Влюбените се венчаха на брега на морето на плажа в Шкорпиловци, който е близо до Варна.

Изкъртиха! Виж щурата морска сватба на Станислав от "Хелс Китчън": Шеф Ангелов се размаза! (СНИМКИ) - Снимка 2

Оказа се, че докато той е бил в предаването и се е борил за наградата, която взе и че спечели, неговата изгора е организирала сватбата и то така, че да не липсва нищо.

Изкъртиха! Виж щурата морска сватба на Станислав от "Хелс Китчън": Шеф Ангелов се размаза! (СНИМКИ) - Снимка 3

"Божидара е луда по него и да ви кажем право, малко се боеше, докато той беше в "Хелс Китчън". Тя отлично знае, че я обича, но смяташе за известна заплаха присъствието на рускинята в шоуто. Знаем си я Виктория Капитонова каква въртиопашка е, а и на няколко пъти показа доста силни симпатии към Стан и мускулестото му тяло. Божидара прекара няколко леки нервни кризи, но после се успокои и нещата се върнаха на мястото им. Нормално е това за всяка жена", разкриха близки до младоженците.

Изкъртиха! Виж щурата морска сватба на Станислав от "Хелс Китчън": Шеф Ангелов се размаза! (СНИМКИ) - Снимка 4

Истината е, че не мярнахме самата Капитонова на тържеството, а при все, че със Станислав се разбираха отлично, то е ясно кой не я е искал на сватбата. Здрави, щастливи и все така влюбени да са Стан и Божидара!

Изкъртиха! Виж щурата морска сватба на Станислав от "Хелс Китчън": Шеф Ангелов се размаза! (СНИМКИ) - Снимка 5