Алекс Сърчаджиева замина на летен отдих край морето, разбира се, с щерка си София. Актрисата не е отбелязала къде се намира, за да не дава поводи за слухове и клюкини, но ние сме почти убедени, че мястото е в Гърция. Всяко лято тя и София ходят там, на едно и също местенце, което преди години е било любимо и на Иван Ласкин.

Алекс пусна снимки от морето, а една от тях разбуни духовете и буквално изкърти мрежата от коментари. На нея чаровницата е снимана в близък план като акцентира на лицето си и ясно се вижда, че на фотото няма грам фотошоп, а по лицето й няма и капчица грим.

Изкърти мрежата: Алекс Сърчаджиева се пусна от плажа така, както и силиконка не би посмяла! (СНИМКИ)

Да, Сърчаджиева е съвсем естествена и натурална - нещо, което ни една инфлуенсърка, да не говорим за силиконка или елементарна бръмчалка, няма да се престраши да направи.

Кожата на Алекс е покрита с лунички, а около очите й личат бръчиците, но на кого, по дяволите, му пука - не и на нея. Тя отдавна е доказала, че не живее заради суетата и счита други неща за милиони пъти по-важни от това дали прическата ти е в ред, а очната линия права.

За сравнение ще кажем, че куп родни гърли са се пускали уж без грим, но от снимките им направо крещи, че са минати през поне три филтъра. Докато при Алекс не. Ами, браво, Александра!