Двамата са вече доста време заедно, а Ервин Иванов продължава да не може да откъсне очите си от Дарина Йотова. Явно лудата Дара така му е врътнала главата, че аха да я отнесе, а 10 години по-големият от нея фармаколог няма нищо против да изглежда "влюбен глупак".

Мнозина се чудят на какво се дължи тази пристрастеност към певицата, която вярно е шантава фурия, но не успя да влезе така дълбоко под кожата на бившия си Папи Ханс. Константин Трендафилов я използва като ракета носител, за да се сдобие със слава, а после скъса с нея.

Очевидно всичко е до напасване, а ето че Дара и Ервин са се напаснали повече от перфектно. Дори говорят за сватба, на която щял да им свири лично Евгени Генчев...

Е, близки до Ервин разкриха една от причините той да психяса по певицата и това е, че в леглото му правела неща, които никоя досега не била пожелавала, дори бившата му Теодора Кулева. Знаем, че той и внучката на Тодор Колев бяха дори сгодени, но в крайна сметка се разделиха, заради ревност.

"Да, той я ревнуваше много, а сега с Дара му е спокойно и добре. Странно, предвид факта, че Даринка е доста по-опасна от Теди, но е и много по-топла и любвеобилна от нея. Докато при Теодора се чудеше какво става в главата й, защото изглежда някак по-хладна, то Дара го обсипва с ласки и... други нещица", смигват източниците.