След като се раздели с младия й приятел, Екстра Нина се завръща в България. Тя живееше с 20-години по-младия Адил и твърдеше, че за любовта няма възраст. Оказа се, че не е точно така. Разликата в годините се оказала пагубна за връзката. Сега 60-годишната позабравена певица е принудена да си търси работа в България. В Турция се препитаваше с участия в заведения, където пееше балкански и руски песни. Кариерата си в България е занемарила, след като на пазара се появиха по-млади и амбициозни момичета, които са готови на всичко, за да успеят и да станат популярни.

Нина се завръща окончателни в родината. Тя вече има един провален брак в България. За да избяга от неудобните въпроси, изпълнителката казва, че родината много й липсва.

Изхвърли я като куче: Младото гадже на Екстра Нина й събра куфарите

Въпреки, че е на преклонна възраст, певицата се грижи за себе си. Прекалява обаче с филърите на снимките в социалните мрежи.

Екстра Нина бе едно от най-силните имена в лекия жанр преди години. Артистичният й псевдоним се ражда когато работи в Сърбия преди години. С думата „екстра“ оценявали изпълненията й. В България започва кариерата си с това име. За кратко го махнала, но разбрала, че само като Нина не е атрактивна.

Източник: hotnews.bg