Краси Радков иска прошка от Станислава, но красавицата е непреклонна

Макар да е виновна за повечето скандали в брака им, Станислава не трепна да изгони Краси Радков от общия им дом. За русокосата хубавица чашата преляла, след като узнала за поредната любовна забежка на мъжа си. Въпреки че през годините Съни прости много прегрешения на комика, това не успяла да прости, понеже то е с жената, от която ревнува от самото начало на брака им.

[caption id="attachment_339868" align="alignright" width="300"]Краси Радков отново съпреши пред Станислава Краси Радков отново съпреши пред Станислава[/caption]

Става въпрос за Силвия, която е първата дама, с която Краси Радков е имал физически контакт. Както писахме преди, актьорът бил луд по нея в гимназията, но след като заминал за казармата, тя го оставила заради негов приятел, за когото днес е омъжена. Бракът й обаче изобщо не вървял и от скоро с Краси отново имали връзка, при това любовна, научи Kliuki.bg.

Станислава не успяла да превъзмогне тази изневяра на съпруга й, както направи с другите, тъй като "призракът" на Силвия я преследвал още от началото на брака й. Краси Радков така и не можал да забрави напълно съученичката си и през всичките години дотук жена му чувствала това. Ето защо днес тя е бясна и даже накарала мъжът си да си търси друго жилище.

Краси Радков обаче бързо се опомнил и поискал прошка от Съни. В момента той направо лазел в краката й, молейки да му прости. Актьорът се кълнял, че не иска за жена старата си любов, а само Станислава. Според слуховете обаче Силвия също зарязала Радков, при това за втори път, за да се върне при съпруга си. Това накарало Краси да се моли на Станислава, но засега няма изгледи да получи нейната прошка.

Така комикът от "Шоуто на Слави" изведнъж се озовал от два стола право на земята. Припомняме, че Краси Радков е имал и друга голяма любов преди съпругата си, в лицето на Деси Тенекеджиева, към която също все още имал някакви чувства.