Свърши се! Коя го минАла, минАла... батко се ожени... Първият Ерген Виктор Стоянов вече не е ерген, а семеен мъж. Той е вдигнал тайна сватба наскоро, на която са били поканени само най-близките им хора с избраницата. Избраница, която той още продължава да пази от очите на останалите, но категорично се знае, че не е Мария Тарашманова.

Двамата с нея имаха сериозна връзка, но се разделиха преди година. Тарашманова заряза Виктор затова, че постоянно драпа за слава и телевизионни изяви, докато тя предпочита по-спокоен и уединен живот, извън камерите.

Е, Стоянов уж много я обичаше, но излиза, че не е страдал дълго. Близки до обкръжението му разкриха, че новата му любима - де факто вече съпруга, е наистина готина мадама. Тя била също толкова естествена като Тарашманова, но доста по-провокативна и секси от нея.

"Гореща мадама е. С дълги крака и жестока усмивка. Но той и Виктор все си ги подбира такива, нали самият той е фитнес маниак... Дано да се обичат и да се спогаждат, защото май прибързаха с брака", коментират източниците.

А за сватбата се издаде самият бивш ерген, като не се досети да си свали халката от пръста и я "развя" пред камерите на "Черешката на тортата".

Източник: Crimesbg.com