Айлин Бобева, която не получи роза от Евгени Генчев и напусна формата миналата седмица, вчера се завърна обратно в "Ергенът". Противно на правилата, противно на идеята на предаването, противно и на спортсменството дори.

Туркинята обаче си го науми още при първия червен картон - тя заяви, че иска да говори отново с Ергенът и няма да се примири. Източници разкриха още миналия път, че напористата лигла си е скъсала Д-то да хленчи и убеждава продуцентите, че тя е най-готината и атрактивна в риалитито и трябва да я върнат, поне заради рейтинга.

Сигурна и била и в едно - че след няколко мили думички, пианистът ще плесне с ръце, ще я прегърне и директно "ще й предложи брак". Е, не стана. Айлин получи страшен удар вчера, когато, както се видя, Генчев се изненада от присъствието й, но определено не изпадна във възторг. И колкото и да му мяукаше тя, колкото и да лицемерничеше, той остана твърд - няма да я допусне обратно в имението.

Това довело лигавата Айлин до нервна криза, разкриват хора от предаването. И не, защото обича Генчо, а заради стъпканото си его. Още като излязла извън портата на имението, тя се разкрещяла: "Кой е той, бе, за кой се мисли?! Да отблъсне мен?! Точно мен?! Това е абсурдно! Коя вътре може да се мери с мен?! Тъпак!", врещяла Бобева, за сеир на хората от екипа.