Много момичета бяха изпратени у дома от Евгени Генчев и не успяха да се класират до финала на "Ергенът". Една от тях е Джия - чалга дивата, която определено имаше моменти на химия и страст с пианиста. Именно затова отказът му да й даде роза през изминалата седмица сащиса, както зрителите, така и самите участнички в имението.

Джия обаче не се измъчва, а дори напротив - благодарна е на Генчев за решението, защото... след "Ергенът" срещнала ергена. Певицата не крие, че е много влюбена, но този път е взаимно.

Изгонената Джия сияе: Открих ергена, след "Ергенът"! Това е мъжът, когото съм чакала! (виж още + СНИМКИ)

"Много харесах Евгени, той е хубав, умен, добър и някак екзотичен, по-космат", смее се Джия в ефир. "Но това, което имам сега, е това, което винаги съм искала. Намерих този, за когото съм си мечтала и когото съм чакала", разкри певицата, но отказа да покаже любимия си, защото връзката им е още твърде "прясна".

За сметка на това Джия е убедена, че Валерия Георгиева е най-подходящата жена за Евгени и химията между тях е на друго ниво, много по-различно от това с останалите момичета.

"Искам тя да победи, искам да им отида на сватбата. Казвам го сериозно, защото бях в имението - той няма такава химия и емоция с нито едно от другите момичета", сподели Джия.