Златка Райкова много скоро ще стане майка за втори път

Блондинката ражда син от гаджето си Карен Хачатрян. Тя и бившият тенисист демонстрират любов, като в „облаците“. Двамата не спират да показват публично обичта си, като се показват на екзотични ваканции и вечери в тузарския си дом.

Златка Райкова вече има един син от вечния сваляч Благо Георгиев, който носи неговото име.

За разлика от бившата плеймейтка, Карен няма друго дете и ще става татко за сефте.

Издиша ли щастието и или иска слава: Ето къде се бута бременната Златка Райкова!

Въпреки „безоблачното си щастие“ Русата Златка изненада веднъж феновете си, с които си хортува онлайн, че нищо не се знае за бъдещето и дали двамата с Карен ще останат заедно. Те планират и сватба догодина, но както се вижда сред елита, дори венчилото не е гаранция за стабилността на връзката.

Та наскоро силиконката ясно пак шашна всички с изказването, че няма нищо против да се върне отново на сцената на „Като две капки вода“. Припомняме, че тя участва в един сезон на шоуто за имитации, когато ММА боецът Георги Валентинов падна на колене и й предложи с годежен пръстен.

„Славата ли и й липсва или нещо щастието й се е пропукало, че иска да се връща отново в шоуто. Вместо да мисли как да гледат заедно с Карен наследника си, виж за какво мисли Златка“, коментират в мрежата.