Феновете на Теди Александрова са силно притеснени, след като тя изчезна от Инстаграм. Това е изключително голям удар за една известна личност, за която социалните мрежи са изключително важни. Не след дълго се появи нов профил.

Оказа се, че блондинката е станала жертва на хакерска атака. Лошите са премахнали изцяло профила й. Въпреки това, Теди се завръща с нов Инстаграм профил, с цел да възстанови своята присъствие в социалната мрежа и да събере отново своите последователи. С известно време на прекъсване се бори да преодолее пречките, които са я сполетели.

Стори линк към новия профил споделиха доста от нейните колеги. Певицата се надява отново да натрупа солиден брой последователи и да общува свободно с тях. В същото време последният й хит „365“ се радва на голям интерес и звучи във всички дискотеки.

Изпълнителката е една от малкото, които не обичат да дават интервюта и да говорят пред камери. За сметка на това много обича да се забърква в скандали. С кой ли не се изпокара – Диона, Илиян, с който ги свързват интимни отношения освен няколкото дуетни песни, както и бившият й Емрах Стораро, с когото приключиха с много скандали.

Източник: blitz.bg