Николета Лозанова успя да възстанови своя Фейсбук профил и отново е на линия!

Красавицата Николета Лозанова избухна във Фейсбук след завръщането си. Около седмица тя нямаше профил в мрежата, а причината се оказа постоянно докладване от различни хора. С помощта на хакери обаче Николета явно е съумяла да си възстанови профила и от днес тя отново е активна, видя Kliuki.bg. Ето какво сподели хубавицата в мрежата само преди минути

Nikoleta-Facebook

Тук можем да кажем, че Николета Лозанова е напълно права. Само злобен и дребен душевно човек би могъл да докладва нечий Фейсбук профил, при положение че има опция "блокиране". За жалост обаче в нашата страна много хора предпочитат да направят мръсно на някого, вместо да се постараят за собственото си щастие.

За времето, в което Николета Лозанова отсъстваше от Фейсбук (като профил, тъй като тя има и действаща страница), се появиха много версии за нейното изчезване. Разигра се сценарият на доброволното й изтриване, заради срама от собственото си хвалене с новия си автомобил. Някои пък считаха, че паролата й е била пробита и затова е трябвало да закрие профила си. Оказва се, че става дума за докладване. Това вбеси Ники, но тя е решена на всичко за възмездие. А какво ли ще бъде то?!