Една от потърпевшите от раздялата между попфолк певицата Анелия и богатия бизнесмен Любомир Захаринов е дъщерята на Ани. Ивон, която е само на 20 г., отново е принудена да живее с майка си, което затруднявало личния й живот.

Щерката на Коко Динев остана да живее сама в ж.к. „Бояна” в София, след като преди 2 години майка й се пренесе при годеника си. В този период девойката се скъса от купони, намери си гадже и се остави на почти всички пороци.

След като Любо заряза изневиделица Анелия, певицата се върна при щерка си и двете отново живеят заедно. Това дразнело много Ивон, която по този начин вече не можела да прави на спокойствие секс с гаджето си.

Както е известно, външният вид на Ивон е по-кифленски и от на майка й. Тя побърза да порасне и се превърна в копие на най-долнопробните фолк диви.

Още е загадка защо така изведнъж Любо развали годежа си с Анелия и я изхвърли от дома си. Тя беше много хлътнала по него и дори искаше да му роди дете на 41-годишна възраст.

Според слуховете Захаринов се подразнил, че Анелия на практика му увиснала на врата финансово. Певицата ограничи максимално участията си и разчиташе главно на неговите пари, което той не одобрявал, считайки, че го използва.

Източник: Crimesbg.com