Иво Сиромахов хвърли бомбата

Сценаристът и бивш политик обяви, че хваща нова работа, за неприлично много пари. Това го направи в студиото на телевизията на Дългия, когото замества от доста време.

Ива Сиромахов се подигра на Сергей Станишев, че вече не е лидер на партията на европейските социалисти.

„Е, крайно време е Сергей Станишев най-после да подхване работа. Не може да е вечния политик, все пак трябва да работи и по-сериозни неща“, с типичния си хумор го подхвана сценаристът на Слави.

В тази връзка той се замислил за бъдещето си и затова решил да си хване постоянна работа. Тази вече не го удовлетворявала, защото бил по „заместване“ водещ, на мястото на Слави Трифонов.

Култовият сценарист признава, че дълго мислил и премислял възможностите. Искал  новата му работа да е дългосрочна, а накрая да прибира и куп пари. И решил с какво ще се захване в бъдеще.

„Дълго мислих и накрая реших да стана дилър на гласове. Така и така през четири месеца се провеждат избори у нас, та тази работа ми се видя доста доходоносна.На всичкото отгоре ти дават чужди пари, с които оперираш и купуваш гласове за съответната партия. Освен това е и безопасна. Води се престъпление, но досега никой не е осъден за това деяние. А дори да ти глобят с няколко хилядарки, ще си ги избиеш от няколко къщи във Факултето“, заяви Иво Сиромахов на всеослушание. И допълни, че чака оферти.