Синът на бандита Иво Карамански залюби майка на три деца

Иво Карамански-младши върти любов с инфлуенсърката Антоанет Пепе. Дамата, чието истинско име е Антоанета Пепелджийска, има три деца от двама различни мъже.

Иво доста се е увлякъл по влогърката. Преди дни двамата бяха забелязани на плажен бар, като близостта им била не само приятелска.

Палавата мадама стартирала кариерата си на инфлуенсър под опеката на втория баща на Иво-Александър Сано.

Иво и Пепе се познават отдавна, но близостта им стартирала наскоро, точно кога обаче, никой не знае.

Гаджето на младия Иво се раздели преди две години с таткото на третото й дете, което също е на две. С Филип, създателя на българския Ютуб канал, решили да си дадат почивка, която се оказала дългосрочна.Общата работа, влогърството, настоящата книга на Пепе и грижите за трите деца, дошла в повече и влошили семейната идилия. И двамата решили да си дадат пауза.

Именно в тази пролука похотливата дама е връхлетяла на младия Карамански, доверяват близки до тях.

Интересна подробност е подборката на мъжете на палавата влогърка.И двамата бащи на децата й носят името Филип. Само че Филип номер едно е датчанин и от него са първите две деца на отраканата мома.

Именуващата се като Антоанет, а всъщност Антоанета, подкрепяла Иво в трагедията, която го сполетя в Нидерландия. След жестока катастрофа момчето загуби ръката си и в момента е със свръхмодерна протеза.

Източник: Лупа