Иво Карамански е напълно обсебен от новата си изгора

Синът на мафиотският бос заведе новата си тръпка на круиз, за да обикалят света. На тузарският лайнер новата звездна двойка ще плава по света няколко седмици. На палубата влюбените ще разполагат с доста глезотийки. Няколко ресторанта, СПА  и фитнес центрове, луксозни каюти, няколко басейна и още куп екстри.Само седмица на модерният кораб струва няколко хиляди долара, за които плаща Карамански-младши.

Синът на Кръстника и интернет сензацията Антоанет  Пепе или както е истинското й име Тонка Пепелджийска, въртят любов от няколко месеца. Все още не са афиширали официално връзката си, въпреки че Пепе не спира да качва снимки от почивката си на ултрамодерния кораб.

Заради Иво, инфлуенсърката напусна последното си гадже Филип, от което е третото й дете. Има и две по-големи от предишната си връзка, който носи същото име.

Иво вече е запознал Пепе с майка си Нели Атанасова и втория си баща Александър Сано. Въпреки че е със седем години по-голяма от гаджето си и е майка на три деца, родителите на Иво приели гаджето му. Те се радвали, че той е открил любовта.

Преди близо година той загуби ръката си при катастрофа в Нидерландия. Наскоро му бе сложена  бионична ръка, с която може да върши почти всичко.