Иво Карамански – младши се доказа като пълен глупак. Младежът от няколко години живее с жена, която прави гаф след гаф и изобщо не става за сериозна връзка, но той твърди, че я обича, даже обожава.

Осиновеният от актьора Александър Сано млад мъж е луд по Антоанет Пепе и я прие в живота си въпреки всичките й недостатъци и скандалната й биография. Дали обаче ще прости, че търси мъжкия поглед?!

Инфлуенсърката се появи на обществено място с прозрачна блуза, под която ясно се виждаха зърната на гърдите й. Само зърната, защото Пепе е напълно плоска и дори не носи сутиен.

Мъжът, който е до жена, която се разхожда така сред хората, или е луд, или е доста голям глупак. Иво очевидно е второто.

Пепе е с цели 8 години по-голяма от Карамански. Той още е младеж, а тя е над 30-годишна. На всичкото отгоре има 3 малки деца от предишни връзки, които Иво се налага често да гледа.

Антоанет може да е майка, но хич не се държи като такава. Тя е по баровете и дискотеките през ден, което не приляга на жена с деца. Очевидно иска да се хареса на Иво още повече, защото той още е много млад и купонясва постоянно.

Синът на страшилището от 90-те Карамански бе трогнат, че Пепе го хареса дори и без едната му китка на ръката. Той я загуби при катастрофа в чужбина преди няколко години.

Как обаче няма да го хареса, при положение че е милионерски наследник. Колкото и да отрича майка му, за да не привлича вниманието на мутрите, Кръстникът няма как да не й е оставил солидни пари и имоти.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com