Иво Димчев не се харесва на българската публика нито като артист, нито като човек. Причината е, че има твърде голямо самочувствие без покритие.

Песните му са отвратителни, а гласът му не е нищо особено, но той се има за велик певец. Ето защо е загърбил почти изцяло България и живее само в чужбина.

Преди няколко месеца ХИВ-позитивният творец се премести да живее в Ню Йорк, САЩ. Оттогава той не иска и да чува за родината си, където малцина слушат или познават странното му творчество.

„Моята музика е елитарна и не може да се разбере в България. В Америка всичко е съвсем различно, там е моят дом”, разкрива Димчев.

Той е имал покана от няколко риалити предавания у нас, но ги е отказал категорично. Нито в „Като две капки вода” ще участва, нито в „Денсинг старс”. Дори на „Биг Брадър” е отказал да бъде гост-звезда.

Вместо това цяла зима има турне в чужбина. То приключва на 25 февруари, когато Иво ще се прибере в Ню Йорк.

Според слуховете певецът е разочарован не само от българската публика, но и от българския човек. У нас всички го сочели с пръст, че е носител на ХИВ, докато в Америка никой не го интересувало, че е болен.

Очевидно Иво Димчев няма намерение да спре да заразява мъжете с вируса . Затова държи да живее в държава, която не го познава много и не знае, че е серопозитивен. Така ще може да си прави гей оргии в изобилие.

Източник:Crimesbg.com