Иво Димчев отмъкна  плакета на Черешката с напълно незаслужена и подмолна игра . Въпреки, че шеф Манчев искаше победител да е журналистката Филипа, заради правилата в кулинарното шоу даде наградата на ексцентрика. Който останалите оцениха с 40 точки, незнайно защо.

Иво Димчев се представя за творец, а изкопира световно известен кулинар (Отпразнува плакета от Черешката с кисело мляко и кренвирш – Снимки)

Артистът ги посрещна много различно от приетото правило как се канят гости. Като се надяваше да не му се получи банално. Но въпреки, че ги шокира с невероятно меню-бъркоч, с ракия в пулверизатор,вино в епруветка, дъвкана баница в чаша и основно от агнешки главички, натъпкано в пластмасова отливка на неговата глава и някакво подобие на шопска салата, наречена робска, заради веригата в нея, участниците все пак го оцениха с максималния брой точки. Въпреки, че останаха гладни.

Иво Димчев се представя за творец, а изкопира световно известен кулинар (Отпразнува плакета от Черешката с кисело мляко и кренвирш – Снимки) - Снимка 2

Само, че един коментар разби на пух и прах авангардният артист, който се смята за творец: „Нямаше никаква оригиналност, въпреки, че бе различно. Е, всичко бе взаимствано от Хестън Блуминтал, който е водещ световно известен кулинар. Който е автор на много рецепти и различни начини на приготвяне,  но далеч по-стилни. Нашенецът бе копирал всичко от посрещането на гостите до начина на поднасяне и консумацията . Да, ексцентрично, но за сетен път доказа, че в България творците  копират от известни личности в чужбина и се хвалят, че правят изкуство, а ние трябва да им пляскаме, че правят творчество!”

Иво Димчев се представя за творец, а изкопира световно известен кулинар (Отпразнува плакета от Черешката с кисело мляко и кренвирш – Снимки) - Снимка 3

Часове след като грабна плакета, който не заслужи Иво Димчев пусна пост във фейсбук, че е отпразнувал победата с кренвирш и кисело мляко. А някои от феновете му написаха: „От кренвирша може да се отровиш, а киселото мляко е приготвено от сухо!”