Иво Димчев е с ХИВ от 15 години насам, но това не го спира да е много активен на сексуалния пазар. Постоянно си ляга с различни мъже, и то без предпазни средства, защото така било по-приятно.

Певецът отрича информацията, че е заразил 76 мъже с вируса ХИВ. Той твърди, че това не е вярно, защото е постоянно на терапия. Дали е така, не се знае.

Според слуховете обаче Иво нямал намерение да изисква кондом от мъжете, с които прави секс, защото така му се убивало цялото удоволствие. Това значи, че ще продължава да излага на риск здравето на всичките си любовници.

Говори се, че ако някой от мъжете му поискал да ползва кондом, Димчев се вбесявал и го отсвирвал. Артистът обичал да чувства мъжкото достойнство в оригинал, а не с нещо по него.

Иво Димчев стана особено актуален в България с участието си в „Черешката на тортата“, което бе излъчено преди дни. Тогава той не се хареса на много зрители заради ексцентричния си подход към храната и напитките. Накара гостите си да пият айран в банки за кръв, което мина всички граници.

Въпреки че се държи като луд, Иво продължава да търси вината в хората, че у нас не е популярен. Той сподели в ефира на Нова телевизия, че е много елитарен, т.е. само българският елит може да го приеме и разбере, а останалите ги изкара прекалено простовати за това.

Източник: Crimesbg.com