Елена Кучкова ще остане силно разочарована от думите на Иво Аръков, когато излезе от Къщата!

Плеймейтката Елена Кучкова, която не различава атлас от глобус и не знае кога е създадена българската държава, ще остане крайно разочарована, след като излезе от Къщата на Вип Брадър в понеделник. Блондинката преживя тежко напускането на актьора Иво Аръков, с когото изживяха красив флирт в шоуто. Истината обаче е съвсем друга.

Оказа се, че Иво Аръков си е играл с Елена Кучкова през цялото време, а чувствата му към нея са силно преувеличени. Нещо повече - такива изобщо не съществуват. Това призна самият той в свое интервю след предаването като буквално се изгаври с Елена Кучкова.

[caption id="attachment_329626" align="alignright" width="300"]Иво Аръков Иво Аръков призна, че никога не е имал чувства към Елена Кучкова, всичко било игра[/caption]

"Нито една жена в Къщата не ме е провокирала наистина, нито пък е спечелила чувствата ми. С Елена Кучкова съм нямал нищо повече от това, което имах с останалите дами - закачах ги, проявявах чувство за хумор и нищо повече. Не са за мен жени, които вулгарно демонстрират прелестите си като Елена Кучкова и Зорница Линдарева. Веднъж дори Зорница Линдарева се беше съблякла и навря силикон пред лицето ми, сякаш чакаше да я пипна. Няма как да стане това", смее се Иво Аръков, който разкри, че единствените хора, с които иска да поддържа връзка извън шоуто, са Тачо, Влади Въргала и Уош МС.

Думите на Иво Аръков няма как да не жегнат сериозно плеймейтката Елена Кучкова, чиито симпатии къв чаровния актьор не останаха скрити за никого в Къщата. Елена Кучкова на няколко пъти не скри сълзите в очите си, когато Иво Аръков намекваше, че е лигава и празноглава хубавица, а нейни познати бяха готови да се обзаложат, че е влюбена и дори може да изостави приятеля си политик заради актьора.

Иво Аръков обаче я отряза жестоко, при това зад гърба й. Нещо повече - той призна откровено, че все още има чувства към бившата си любима Мика Стоичкова, в който открил всичко, което харесва и търси у една жена.

"Да, още имам чувства към Мика, но не вярвам, че може да се съберем отново. Връзката ни бе погубена от завистта и злобата на много хора, затова оттук нататък съм категоричен, че никога повече няма да излагам на показ личния си живот", твърди Иво Аръков.