Иво Аръков сложи ръцете си върху места от Венета Райкова, на които му е забранено!

Интересна случка по време на "Голямата уста" прикова вниманието. Водещата Венета Райкова влезе в Къщата, но на излизане Иво Аръков я сграбчи, за да се сбогува, видя Kliuki.bg. Тогава актьорът добре я опипа, но блондинката го спря с оправданието, че мъжът й в момента гледа. Бившият на Мика Стоичкова се извини, но видимо не му стана приятна забележката.

Всъщност причината Иво Аръков да налети така на 14 години по-възрастната от него Венета Райкова е проста. Актьорът вече не издържал без женски ласки, разкрива наш източник. Пребиваването му в Къщата скоро ще стане 2 месеца, а като прибавим и липсата на жена в живота му отпреди това, на Иво вече наистина му идва в повече.

[caption id="attachment_329215" align="alignright" width="300"]Иво Аръков налетя на Венета Райкова, но тя го спря Иво Аръков налетя на Венета Райкова, но тя го спря[/caption]

От друга страна Венета Райкова не е от най-примерните дами, които никога не флиртуват с чужди мъже. Напротив, тя често е обект на такива желания и понякога дори откликва. Както писахме, Вени не се сети за Тишо, когато хвалеше непрестанно Тачо. Дори и тази вечер го стори в Къщата. Очевидно е, че Райкова си пада по мъжа на Жени Калканджиева.

В студиото на "Голямата уста" днес бяха две бивши звезди на "ВИП Брадър" в лицето на Пламен Медаров и Ваня Червенкова. И двамата се обединиха около мнението, че основната борба за победата ще бъде между Йорданка Христова и Уош МС, което ще е и битка между поколенията. Иво Аръков никой не го сложи в сметките, въпреки че актьорът изглежда безкрайно амбициран да спечели.

Интересно ще бъде да се види какво ще се случи с чаровницата Венета Райкова след "ВИП Брадър", който свършва само след 10 дни. Тогава русокосата тв водеща би трябвало да остане без работа, освен ако не стартира "Биг Брадър Ол Старс", както се говори, че ще стане.