Шампионката по лека атлетика Ивет Лалова е в трескаво очакване на първородната си рожба, заедно със съпруга си Симоне Колио, макар към момента да продължава упорито да крие бременността си.

 

Макар наскоро бъдещата майка да призна в предаване, че винаги е мечтала за бебе и вероятно то ще се появи съвсем скоро на бял свят, малцина заподозряха, че олимпийската кралица вече е бременна. В откровено признание през 2015 г. Ивет призна, че със съпруга й упорито работят за наследник. Запознати твърдят, че тя вече е бременна и скоро ще се радва на първородната си рожба, а Симоне не бил на себе си от радост.

 

Ивет Лалова чака бебе

Двамата сключиха брак преди девет години. Ивет била наскърбена от постоянното подпитване от близки и дори напълно непознати почитатели кога ще увеличат семейството. Бъдещата майка се зарича, че отрочето им ще е един от най-големите таланти в спринта в Европа, но би го подкрепила, каквото и да реши. Дори иска това й твърдение да бъде записано и след време да й бъде припомнено. За нея обаче най-важното е отрочето й да спортува.

 

Предвид факта, че любимото й доскоро кафе вече й е опротивяло и от два месеца насам тя не била виждана да сяда с любимата си чаша, а и наскоро категорично отказа в ефир да пие подаденото й от водещата кафе, навежда феновете й на мисълта, че тя действително е бременна.

Източник: Уикенд