Повече от година след втората си сватба актьорът Ивайло Захариев разказа обстоятелствено в ефир каква е била причината за първия му развод. Както знаем, той беше щастливо женен за любимата си Миряна Георгиева, която го дари с двама сина.

Всъщност доколко щастливи са били те, щом се разведоха, е отделен въпрос, но който Захариев даде отговор. "Съжалявам, че мълчах толкова дълго, защото това даде шанс на мнозина да си измислят и да злословят неверни неща", каза той.

Ивайло Захариев шокира в ефир: Не исках да се развеждам! Търпях неща, които друг мъж не би изтърпял! (СНИМКИ)

По думите му, разводът не бил заради изневяра, а заради погрешни очаквания от страна на Миряна. "Аз не исках развод и направих дори невъзможното, за да не се стигне до него, но не успях. Исках да разбера какво точно й тежи на жена ми, какво очаква, но така и не получих отговор. Изтърпях много. Търпях такива неща, които никой нормален мъж не би изтърпял", каза Ивайло.

Това автоматично насочи мисълта на потребителите към две неща - истерични скандали от страна на Миряна, както и старите слухове, че е била доста близка с жена, своя позната... Дали има и трета причина, това знаят само двамата, но животът им вече пое в различни посоки.

Ивайло Захариев и Станислава още нямат общо дете, а се грижат за другите си хлапета от предишните бракове.