Ивана се показа с чистак нова визия, която е към клипа на новото й парче. В него тя е с дълги екстеншъни, челото е открито, а мнозина я обвиниха, че се е докарала по калъпа на всяка втора чалгарка или силиконка. Сравниха я дори с колежката й Бони.

Ивана шашна с екстеншъни, но не може да скрие, че е състарена! (кожата й увисна - РЕАЛНИ СНИМКИ)

Не в това е проблемът обаче, а във факта, че певицата на народа трябва непременно да качи някое килце. Ивана е толкова отслабнала, че кожата на лицето, шията и ръцете й (трите издайници на женската възраст) изглежда състарена и повехнала.

Ивана шашна с екстеншъни, но не може да скрие, че е състарена! (кожата й увисна - РЕАЛНИ СНИМКИ) - Снимка 2

Нещо повече - на места кожата на певицата е буквално увиснала и стои страшно дехидратирана. Едва ли тя не ползва скъпа козметика или не посещава студиа на дерматолози, но в подобни случаи нещата трябва да се гледат първо отвътре.

Ивана шашна с екстеншъни, но не може да скрие, че е състарена! (кожата й увисна - РЕАЛНИ СНИМКИ) - Снимка 3

"Не може да свалиш толкова килограми и да не ти се отрази на кожата, абсурдно е. Ивана много отслабна, а това може да е добре за тялото й като силует, но не и като се съблече и си измие лицето. Там се вижда истината, а тя никак не е лицеприятна, повярвайте! И това не е само при нея, а при всяка жена, която спазва диети и променя рязко теглото си", коментират запознати дами в нета.

Да, сега Ивана носи по-малък размер дрехи, но на каква цена?!