Ивана удиви с целта, която си постави пред себе си!

Певицата, която може да събере цял стадион на свои песни - Ивана, вече е готова за следващата стъпка в живота си. Фолк дивата иска отново да сменя памперси, но не на свое дете, а на свое внуче. Тя много харесвала новото гадже на щерка си Теодора и давала мило и драго той да й стане зет. Самата Теди не отричала тази възможност, понеже била лудо влюбена, а и никога не се е славела с много мъже в живота си. Затова се считало, че щом този младеж е пленил сърцето й, ще бъде за дълго.

[caption id="attachment_335776" align="alignright" width="300"]Ивана дава мило и драго да стане баба Ивана дава мило и драго да стане баба[/caption]

"Искам пак да има дете в живота ми. Вече не мога да мисля за деца, макар че още съм способна. Дано Теодора ме направи една щастлива баба. Мисля, че скоро ще ми е време за това и това ще бъде поредната огромна стъпка в моя живот." - споделила Ивана пред близки и приятели.

[caption id="attachment_335775" align="alignleft" width="300"]Ивана се надява Теодора скоро да забременее Ивана се надява Теодора скоро да забременее[/caption]

Излеянията на певицата идват леко сензационно, понеже не се предполагаше, че тя е на вълна за внуци. Напротив. Ивана има по-младо гадже и през последната година любовният й живот беше по-пълноценен от този на дъщеря й. Фолк дивата обаче отново се доказва като здраво стъпил на земята човек. Наскоро тя навърши 46 години и вече явно осъзнава, че се превръща в малко по-остаряваща жена.

"Ванчето май я обзема кризата на средната възраст. Няма как, всеки човек минава през нея. Щом вече си мисли за деца на Теодора, значи младостта й се е изпарила. И третият период в живота на човека обаче може да бъде много приятен. Тя сигурно ще го усети бързо." - разкрива семеен приятел на звездата.

Kliuki.bg първи писа за новия приятел на Теодора, който й е колега в университета. Засега двамата много се обичат, въпреки че връзката е от скоро. Нищо чудно да се стигне дори до бебе.