При все, че Ивана чукна 55 години на 31 януари, едва тези дни събра най-близките си хора на разточителен купон. Партито се състоя в пловдивски ресторант и протече с много песни и танци, както подобава на певицата на народа. Наравно с нея извиваха глас още двама певци.

За празничното настроение допринесоха още базукарката Стояна, която е с нея от три десетилетия, както и цигулар. Сред гостите бяха майката на певицата, бившият й мъж Валентин, както и дъщеря им Теодора.

 

В разгара на купона, малко след като разряза двуетажната шоколадова торта, украсена с червени рози, развълнуваната рожденичка сподели, че се чувства обичана и специална.

Тя написа в социалните мрежи на Свети Валентин, когато публикува и кадри от купона за рождения си ден: „Казват, че любовта не е любов, докато не я раздадеш! Червени рози, червено вино, смях и обич – получавам и раздавам!“

 

Само няколко дни по-късно рождения си ден отпразнува и дъщеря й Теодора. По този повод певицата написа: „Честит рожден ден, скъпа моя Теди! Давам ти цялата си майчина благословия! Знаеш ли, не е нужно да правиш каквото и да е, защото ти си съвършена такава, каквато си! А аз все така ще се питам: На кого прилича Теди – на мен или на баща си?! Внимавайте какво ще ми отговорите!“. Разбира се предупреждението е изпълнено с чувство за хумор. Пожеланието към дъщеря й бе подкрепено от снимка на рождения й ден, за която двете позират с Валентин.

 

За онази част от обществото, които не са наясно с отношенията на Ивана с Валентин, трябва да уточним, че макар да са разделени, са запазили приятелските си отношения и дори се случва да работят заедно, откакто преди 3 години Валентин бе майстор по декорите на концертите, които Ивана изнесе във Варна и Бургас.

 

Идеята била на дъщеря й Теодора, която се занимава с режисура и открай време е ангажирана с проектите на майка си и препоръчала баща си за работата по декорите. Тандемът се справил блестящо, а Ивана била удовлетворена от резултата, така че разчитала на двамата и за следващите си проекти.

 

Ивана се развежда с Валентин още преди да стане известна. Конфликтът, довел до раздялата им, възникнал малко след появата на бял свят на Теодора. Ивана я кръстила на баща си Тодор Калудов, който си отиде от този свят през 2021 г. в резултат на тежък ковид. Тя обаче не съгласувала желанието си с Валентин, който, след като разбрал, обявил, че искал тя да носи името Симона. Ивана склонила и в продължение на 2-3 дни дъщеря им била с това име. Но дядо й по майчина линия вдигнал кръвно, когато научил, че името на детето е променено и Ивана отново я записала Теодора на своя глава.

 

Обиден от това, мъжът й не отишъл в родилното, а бъдещата звезда решила, че ще се прибере с дъщеря им в бащиния си дом. За да даде време на майка й да приготви стаята за бебето, певицата останала цяла седмица в болница с бебето. Валентин не отишъл да ги види дори и в бащиния дом на певицата след прибирането им.

 

Родителите им ги сдобрявали цели 14 дни, но както Ивана се изразява – колелото на връзката им вече било счупено. Макар с Валентин да се развели, с времето успели да си простят и днес са в добри отношения. Споделят празници, подкрепят се, и както се вижда – се радват на дъщеря си.

Източник: Уикенд