Феновете са в ступор от тази новина

Обичаната чалга икона Ивана отказва да пее. Това певицата съобщи официално преди минути в личния си профил. В морско заведение в Поморие Певицата на народа, както са я кръстили от години, няма да извива глас. И отменя участието си, като с тази новина попари последователите си.

Ивана е една от пайнерките, които не само че не обичат интригите, но и не създава такива, за да печели лесна слава и известност. Звездата дори е разредила участията си, за да бъде в комфорт със себе си и да пази здравето си.

Затова всяка едно нейно участие се приема от феновете й като „манна небесна“. Но скандалът със собствениците на морското заведение я накарало да отмени планирано участие.

Ивана веднага успокои феновете си в официалния си профил, че със здравето й всичко е наред. А причината, която изтъкна била заради несходство на характерите с въпросните собственици на заведението край морето.

Възможните варианти, заради този сакатлък, са няколко.Според една от версиите собствениците на кръчмата в Поморие са отказали да платят сумата, която поискала певицата.

Другата причина, за да се откаже от участието си, е високата такса за вход на заведението, която са сложили ресторантьорите.

Каквато и да е причината, феновете са унили, че няма да видят любимката си, която е разредила участията си.