Ивана най-сетне успя да изкупи вината, която й тежеше!

Ивана най-сетне успя да изкупи вината, която й тежеше от толкова много време. Певицата не успяла да сдържи сълзите си и плакала от щастие пред дъщеря си Теодора, разкриха близки до любимката на народа.

От известно време насам Ивана се чувствала много зле заради Теди, която по думите й, пренебрегвала заради многобройните си задължения и ангажименти. Теодора, която преди няколко лета бе абитуриентка, никога не е упреквала майка си в липса на внимание. Въпреки това обаче, Ивана чувствала адски угризения, разбра Kliuki.bg.

[caption id="attachment_307353" align="alignleft" width="281"]Ивана изкупи поне част от греха към дъщеря си Ивана изкупи поне част от греха към дъщеря си[/caption]

И, за да изкупи поне отчасти греха си към щерката, тя организира екскурзия за двете до града на модата Милано. Макар и само за четири дни, Ивана и Теодора се отдали на пълна почивка и релакс в Италия, като не пропуснали да изръшкат де що бутици им се мернат пред очите.

Сумата, която Ивана пръснала за почивката в модната столица, възлизала на новогодишния й хонорар от малко повече от 20 000 лева. В него влезли и покупките на двете.

Напук на решението си да започне жестока диета за вталяване, Ивана си отпуснала душата й в продължение на четирите дни обилно си угаждала с прочутите италиански специалитети като спагети, пици, тортили и прочие.

А дрехите, с които Ивана зарадвала дъщеря си, били повече от шикозни и разбира се, доста скъпички. Но, когато една жена обича детето си и иска да го зарадва, никоя сума не е достатъчно голяма. Пък и Ивана е от малкото щастливки, които могат да си го позволят.

Близки на Ивана довериха, че Теодора останала неземно впечатлена от всичко, което преживяла и видяла в Милано, и сериозно се замислила да се върне отново в града, но този път не с майка си, а с любимия. Чието име още упорито се пази като секретна тайна.