Ивана е луднала и място не може да си намери от яд

Поп фолк кралицата Ивана здравата е ядосана на щерка си Теодора. Любимото й момиче е на път да съсипе майка си, която трепери над единствената си дъщеря. Защото сладката и скромна Теодора е хлътнала яко по младеж, с когото заедно учат режисура. Дълго време красивото момиче нямаше сериозна връзка и майка й дори се беше наплашила, че и на малкото й момиченце няма да му върви в любовта. Докато се стигна дотам, че гласовитката от Айтос сериозно се молеше Теодора да има повече късмет в любовта, а не около нея да се въртят някакви типове, които да я правят нещастна.

След като бъдещата режисьорка й споделила, че има вече сериозен приятел до себе си, фолкаджийката била на седмото небе от щастие.Но много скоро се разочаровала от избраника на наследницата си, след като го видяла за първи път.

Ивана преглътнала хапа, че гаджето на щерка й е от много бедно семейство. Надявала се поне да има обноски и да е добре възпитан, както и но това, да не е с дъщеря й заради известната й майка и финансите, с които разполагат. Но той не само че говорел с пълна уста, което вбесявало поп фолк дивата, но и непрекъснато муфтел Теодора за това да плаща за излизането, вечерите, разходките, дори и за дрехите му. Тя пък искала нон-стоп пари от майка си, защото харчовете на гаджето й в пъти превишавали тези, които той самия можел да си позволи. Но миловидното момиче не давало и дума да се издума против него, тъй като за първи път хлътвала толкова яко по момче. [caption id="attachment_374810" align="alignright" width="300"]Ивана не харесва гаджето на Теодора, непрекъснато я муфтел Ивана не харесва гаджето на Теодора, непрекъснато я муфтел[/caption] „Не го искам в къщата си! Той няма никаква култура, възпитание и те използва!”, не издържала и реагирала остро Ивана. Щерка й обаче я заплашила, че повече няма да я види, ако не иска приятеля й и това накарало певицата на народа да се примири временно със ситуацията.