С право Ивана си е заслужила да я наричат певицата и любимката на народа, защото е естествена и не й пука. Тя доказа това с последното си изказване, което касаеше вида й и измамите с фотошопа.

Сигурни сме, че на много чалгарки и силиконови кифли им е призляло от думите на Ивана, че всичко, което виждаме в нета, е фотошоп и ретуш. И нито една от жените на тези обработени снимки и фотосесии не прилича на себе си.

"Ама защо вярвате на тези глупости?! Разбира се, че остаряваме. Аз нямам проблем с одъртяването, жалко е, ако други го имат. Човек трябва да се счита благословен ако остарява, защото, както е казано, това е привилегия и дар, които не се дават на всеки. Молете се да ви се дадат, а не ревете, че имате поредната бръчка!

Колкото до това, което феновете виждат в мрежите - мили хора, това не е истината. Лицата, които гледате, нямат нищо общо с реалността и затова не се косете, че нямате перфектната кожа - те също я нямат, нито фигура", каза Ивана, с което гарантирано е разплакала не една и две от колежките си фръцли.

В мрежата обаче я поздравиха и даже я аплодираха за директността и куража да бъде себе си.