Тя е още твърде млада за цялата мръсотия, която е събрала и на която е способна. Но, както се казва - човек "излиза от фурната готов", не се променя. Става дума за най-одумваната, но и най-нехаресвана участничка в "Игри на волята" - Денислава Велкова, през която минаха - в буквален смисъл, трима от участниците във формата.

Най-официално Денито се подвизаваше с победителя Иван Рълев, който, милият, нямал представа, че паралелно с него, Велкова е мърсувала с Мартин Николов - Елвиса и с Мастагарков.

"Да, не съм знаел, научих го сега. И е разбираемо да не знам, защото ние самите се криехме с нея, когато го правехме. Трябваше да е късно, да няма хора, да е на места, където няма камери. Може би и точно това, самият адреналин и фактът, че сме затворени, ме накара да направя тези неща с нея. Разбрах обаче каква е - тази жена е болна психически, не е нормална+, категоричен е Рълев.

Той заяви, че Денислава се е насочила към него, защото го е видяла победител и е искала после да "точи" от победата. "А и не я ли виждате, постоянно се бута в риалити формати, този й беше третият. Целта е ясна - да я показват, да стане известна, за да излъже някой мъж с пари. Но е достатъчно проста и показа истинската си същност. А тя е, както казват - "много обичам коврите, но не и номерата им", отвратен е Рълев.

Източник: Crimesbg.com