Най- комплекснят  играч на Гладиаторите изненадващо  се контузи  на  снощната битка. Иван Рълев, за който още от началото се говори, че е големия победител на сезона се срина на арената. След като премина по халките на ръце.

Зъботехникът се хвана за корема и се сви, явно болката, която изпита бе наистина непоносима. И старейшините и гладиаторите се уплашиха от състоянието на Рълев. Никой не бе го виждал в такова ужасно състояние.

Иван Рълев напусна Арената с тежка контузия (Отпада ли малко преди финала или ще обърка плановете при номинационната битка довечера)

Водещият веднага повика лекарски екип на терена, а докторите не разрешиха на играча да продължи. Вместо него в битката веднага се включи Мастагарков, но сгреши като откачи 2 ключа вместо един. Което забави гладиаторите и те загубиха битката за номинации и трябваше да отидат на съвет. Където най-много номинационни гласове получи Крум. Който довечера ще трябва да се изправи срещу Краси Дунев за оставане в играта.

В последствие Рълев сподели, че явно е разтегнал мускул в областта на пъпа. Но това, което  най-много го притесни е да не си е разкъсал орган по време на контузията.

А зрител прогнозира каква ще е битката довечера: „Дунев ще се довери отново на Момчил, а Крум ще си избере Мастагарков, заради контузения Рълев.  Момчил ще смели Благо и сребърният олимпиец пак ще има значимо предимство, което няма как да бъде наваксано. Въпреки, че футболният съдия го размазва по трасето. Жалко за Крум, а Дунев пак ще крещи с пълен глас „За тебе татиии!”

Източник: Клюки.нет