Постъпката на Иван Христов не е нормална, коментират очевидци!

Днес бе началото на новата учебна година и хиляди родители изпратиха отрочетата си пред прага на школото. В това число, разбира се, са и популярните лица от телевизионния екран, чиито деца отиват да събират ум и знания. Едни от тях бяха Вихра Петрова и Иван Христов, чиято дъщеричка Ава учи в 31 СУЧЕМ "Иван Вазов" в столицата.

[caption id="attachment_325452" align="alignright" width="225"]Иван Христов Малката Ава само с родителката си Вихра Петрова на 1-я учебен ден. Иван Христов липсваше[/caption]

Какво беше учудването и възмущението на родители обаче, когато малката и сладка Ава се появи в школото, хваната за ръка от родителката си Вихра Петрова. А от татко й Иван Христов нямаше и следа.

"Никъде не го видяхме. Ако беше там, няма как да остане незабелязан. Вихра беше перфектната майка - щастлива, усмихната, прегърнала детето си. Браво на нея! Но на бившия й мъж само порицание! Постъпката му не само е неуместна, но и непростима. Какво от това, че се е развел с Вихра?! Да не би да има сто деца", гневно коментираха няколко жени, научи Kliuki.bg.

За потвърждение на казаното от тях проверихме в профила на Вихра Петрова във Фейсбук и действително там тя бе постнала повече от 10 снимки на Ава, на които обаче баща й така и не се виждаше.

В същото време в личния си профил в социалната мрежа, любимата на Иван Христов - Ирина Тенчева пък съобщи на всички, че щерка й днес тръгва на училище за първи път. Малката е първокласничка, а вълнението на Ирина Тенчева неописуемо.

[caption id="attachment_325453" align="aligncenter" width="225"]Ава е одрала кожата на Вихра Ава е одрала кожата на Вихра[/caption] [caption id="attachment_325454" align="aligncenter" width="225"]Двете се обичат страшно много и това личи от километър Двете се обичат страшно много и това личи от километър[/caption]

И може би тъкмо тук се намира "ключът от бараката" и отговорът на въпроса защо Иван Христов не отиде с дъщеря си Ава на първия й учебен ден. Може би, защото е предпочел да се направи на татко и да подкрепи не собственото си дете, а чуждото на 15-ти септември?!

[caption id="attachment_325455" align="aligncenter" width="225"]Ава е и страшно талантлива Ава е и страшно талантлива[/caption] [caption id="attachment_325456" align="aligncenter" width="225"]Жалко само, че Иван Христов не успя да я види, заради чуждото дете Жалко само, че Иван Христов не успя да я види, заради чуждото дете[/caption]

"Ако наистина е станало така, което скоро ще се разбере, то Иван Христов не се нуждае от коментар. Срам и позор - само това може да кажем за човек, който предпочита чуждото дете пред родното си и в стремежа си да нарани майка му, наранява него. Но децата помнят и някой ден Иван ще съжалява за много от действията си пред Ава", коментират и по форумите.