Благо, Тино и Иван Булкин мериха сили за оцеляване в една напрегната игра  за баланс. Естествено, в нея спечели музиканта, който  фаворит на много от зрителите.

Ексфутболистът, за който се твърди, че е спечелил формата бе затруднен с поставянето на дървените елементи, които трябваше да закрепи върху конструкция. Която придържа с крак.На няколко пъти Благо започваше все отначало. Неговият приятел Иван Булкин, който му бе съперник в играта бе доста по-добър в баланса, но най-неочаквано малко преди да спечели събори всичките си елементи на земята.

Иван Булкин хариза играта на Благо (Зрителите го оплюха, че е тъп като Иванушка Глупака – Подробности)

Още по време на съревнованието победителят Тино нахъса Иван и го призова да не се предава на Благо. Той и останалите участници, които гледаха отстрани битката заподозряха, че Булкин саботира играта и има тайна уговорка с Благо да му хариже победата.

Повечето от зрителите са на същото мнение и коментират отпадането на Иван: „Иван е същия като Жоро, силен в краката, но слаб в главата. „, „Иван се показа като слуга още от самото начало.”, „Булкин така очевидно пусна на Благо, че даже Джаферович се ядоса, че  има такива играчи в Сървайвър.”, „Благо го поглежда до къде е стигнал, наложи се Иван два пъти да събори конструкцията си, иначе Джизъса беше чао”, ‘ Айде Иванушка Глупака , който с тъпотията си провали потенциалното  развитие на играта. Позор за всеки спортист!”