Кой да предположи, че "мачото", по когото въздишат огромен процент от родните девойки днес, ще смени жените с... представители на собствения си пол. При това брадати такива!

Филип Буков имаше претенции да се превърне в новия Асен Блатечки, само че този му мерак май няма да се осъществи. Най-малкото, защото Блатечки никога не е награбвал публично друг мъж, че и да се фука с това...

Буков го направи. Той не само се показа в страстна целувка с колегата си Стоян Дойчев, но и се изтърва, че дълго време носел негова снимка в портфейла си. Странно, не ли?!... Не на годеницата си Ива, а на Стоянчо?!

"Какво ти направи това момиче, че смени брега бе, келеш?! Хубавко ли ти е, а?! Май доста... Ама... така като те гледаме, мязаш си на "тоя сорт", да ти кажем", коментират в нета потребители.

Самият Буков побърза да уточни, че всичко това е било просто шега, а актьорите трябва да могат да влизат в роли и да се целуват с всекиго. Малцина обаче се вързаха на обясненията му като заключиха, че дори и да е било шега, то значи Филип има остра нужда от реклама и привличане на вниманието. Демек не може да пробие само с работата си като големите актьори.

Източник: Crimesbg.com