Виктор Стоянов не подбира, когато се отнася до секс, който ще му донесе дивиденти. Ерген 1 сега си е поставил за цел да работи при Гала и прави всичко възможно да осъществи желанието си.

Говори се, че двамата са много повече от добри познати, каквито се изкарват. Дори много повече от приятели. Мълвата твърди, че от месеци Виктор ощастливява водещата на „На кафе“ в леглото.

Едва наскоро Ергенът цъфна цели два пъти в предаването й, като с това Гала ясно показа, че го готви за свой панелист. Онова, което зрителите не знаят, обаче е начинът, по който Виктор си е спечелил бъдещата нова работа. А той е с много труд в леглото.

Стоянов наподобява мъж с най-срамната професия, а именно жиголо. Той е на 33 г., но за да се намърда в телевизията, доставя плътски наслади на 56-годишна жена.

Както вече писахме, от известно време половинката й Стефан Николов подозирал, че водещата му слага рога и бил бесен. Допълнително го притеснявало, че Гала по принцип си пада по по-млади от нея мъже, какъвто е Виктор. Самият пчелар е с 10 години по-млад, но това не му пречи вече 18 години да бъде с нея.

В случая обаче не ставало въпрос за любов, а само за секс. А и Гала не се чувствала толкова виновна пред Стефан, защото през години го хвана да й изневерява неведнъж.

Източник: Crimesbg.com