Садизмът на Венелин Петков няма край. След като съсипа Николета Маданска с изневерите си и ужасния си деспотичен характер, бившият шеф в БТВ реши да довърши майката на децата си, като й ги отнеме.

Последното, което му хрумнало, за да нарани Ники, било да се изправи пред съда и да поиска пълно попечителство над двамата им сина, които още са в невръстна възраст.

Адвокатът на Венелин вече имал подготвена стратегия да изкара Николета лоша майка. За целта щели да бъдат приведени като доказателства всички снимки на децата, които спортната журналистка е публикувала в социалните мрежи.

Още докато били заедно, Петков много се дразнел, че жена му показва децата пред непознати, защото вярвал, че така могат да получат негативна енергия. Постоянно й се карал за това, но тя била пристрастена към онлайн живота и продължавала да го прави.

Коравосърдечността на журналиста обаче е огромна, както и наглостта му. Докато живеел с Николета, той не си помръдвал пръста за тези деца, а сега иска да ги вземе от майка им. Всички познати били убедени, че няма как да се справи, а и вече е на 50 г., не може да издържа физически на цялото това недоспиване покрай бебетата.

Венелин не толкова искал да отглежда децата сам, даже напротив. По природа той бил егоист и това е причината толкова късно да създаде семейство. С този си ход в съда обаче целта му била да нарани Николета и да й покаже, че е сгрешила, напускайки го.

„На него изобщо не личи да му пука за тия деца, стана баща само за да задържи младото гадже и като започнаха семейните проблеми, стана друг човек. Ники е много мила и добра, не заслужава този терор“, шушукат познати на бившата двойка.

Все пак шансовете на Петков да отнеме попечителството от Маданска са почти нулеви. За да го направи, трябва да докаже, че тя е психически нестабилна или трайно без никакви доходи, а и двете не са верни и най-вероятно няма да са и за в бъдеще.

Източник: Уикенд