Неделя Щонова изглежда сериозна жена, която вече прехвърли 50-те. Макар винаги да е била красива, предвид сдържаното й поведение, малцина могат да си я представят активна в секса, но всъщност е точно такава.

Водещата на здравно предаване по Би Ти Ви се оказва немалко шавлива и обича много любовните игри, предшестващи сексуалния акт.

Именно това прави тя у дома с мъжа си арх. Валентин Маринов. Самата докторка признава, че понякога му устройва изненади в секса, за да не си омръзнат след толкова много години брак.

Така например Щонова го посрещнала веднъж от работа чисто гола и само на кънки. Плъзнала се към него и му казала „Айде, почвай ме, архитекте!“.

Двамата обичали и ролевите игри. Често Неделя, понеже е по-млада доста от мъжа си, си представяла, че е негова стажантка, която той обладава.

Разбира се, лошо няма двойката да разнообразява сексуалния си живот, но двамата направо прекалявали. Имало уикенди, в които съседите им се оплаквали от пъшканията на лекарката.

Неделя Щонова е с около 20 години по-млада от съпруга си. Двамата се запознават на Коледното тържество на община Пловдив през далечната вече 1992 г. Тогава тя е била едва на 20 г., а той на 40, но това не го спряло да я покани на танц и така започнало всичко.

През годините е имало много слухове, че специалистката по неврология е изневерявала на мъжа си. Тези слухове се засилиха особено много в последните 10 години, когато Неделя стана известна и все още привлекателна, докато съпругът й отдавна е в пенсионна възраст.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com