Светлана Гущерова не е цвете за мирисане. Това е една жена, която опитва да изглежда като добродушна, но истината е, че не ляга с мъж, който няма тлъст портфейл.

За да е чиста пред съвестта си, Светла е избрала да не вярва в Господ и така смята, че разюзденият й живот на земята няма да бъде наказан след смъртта й. Очевидно обаче и самият Бог няма добро отношение към нея.

Всеки път, когато влезе в църква, после й се случвали лоши неща, споделя самата г-жа Гущерова. Това е една от причините да не е набожна и много вярваща.

Всеизвестно е, че хората с лоши души не са желани в божия храм, защото се счита, че служат на Сатана. Ако й се случват неприятности на Светла след църква, това говори някои неприятни за нея неща.

Съпругът й Християн Гущеров бил пълна противоположност на нея по отношение на религиозните въпроси. Той всяка вечер целувал всички икони вкъщи и бил много набожен. Да се чуди човек как Християн, който нарушава всекидневно много от божите заповеди, е набожен. Като се започне от яденето, тъй като лакомията е грях, премине се през лягането с евтини жени като Мара Отварачката и настоящата му съпруга и се стигне до агресивното му поведение в конфликти, определено Хриси изглежда като пълен с грехове, но явно смята, че с молитви те ще му бъдат опростени.

Източник: HotNews.bg