Христо Сираков осъзнал, че това не е жената за него, когато видял отношението й към всичко материално!

Преди около половин година Христо Сираков изрита от дома си Биляна Егениева, след като из цяла България се появиха нейни предизвикателни снимки с Благой Георгиев. Тогава всички помислиха, че изневярата е в основата на решението на Ицо 100-те манекенки, но всъщност това е била само капката, която е удавила изцяло любовта му към плеймейтката, научи Kliuki.bg.

Христо Сираков осъзнал, че това не е тази, която заслужава да му бъде съпруга, когато видял как тя се отнася към него. Бизнесменът не е в първа младост и често изпадал в здравословни кризи, понякога дори стигал до болница. Биляна обаче, вместо да се притеснява за състоянието му, се притеснявала кога ще може да получи обещаните пари, за да отиде по магазините. Това било забелязано от Ицо, който останал отвратен.

[caption id="attachment_332592" align="alignright" width="300" class=" "]Христо Сираков осъзна бързо що за жена е Биляна Евгениева Христо Сираков осъзна бързо що за жена е Биляна Евгениева[/caption]

"Той разбра що за жена е в мига, в който започна да му иска всекидневно пари. Излизаше без него по заведения, което е много грозно. Нищо чудно Благой Георгиев да не е първият, с когото да му е сложила рога. Не беше за него това момиче и е страхотно, че той го осъзна бързо." - коментира приятел на Христо Сираков.

Бизнесменът е известен с похожденията си сред младите жени. Преди Биляна Евгениева той имаше в леглото си друга плеймейтка в лицето на Елена Кучкова. И с нея обаче реши да се раздели. Въпреки че Ели е далеч по-стойностна жена, тъй като поне не му изневеряваше, Ицо не успя да я издържи, защото била много разглезена в неговите очи.

Последното завоевание на Христо Сираков, което излезе на показ, беше 30-годишна красавица от X Factor в лицето на Ренета Ганева. Там обаче нещата доста бързо приключиха и двамата скоро не са били забелязвани заедно.